Auta meitä auttamaan Jouluna!

Joulu lähestyy ja sen myötä ilo mutta samalla ahdistus monessakin perheessä ja mikä surullisinta pelko monen lapsen mielessä siitä tuleeko joulu tänäkään vuonna. Viime vuonna tammikuussa kuultuamme pettyneiltä lapsilta ettei se joulu sittenkään toiveista huolimatta tullut mursi sydämemme joten tänä vuonna haluamme varmistaa yhä useampaan kotiin että joulu kyllä tulee, niin ruuan kuin lahjojen muodossa. Joten myös tänä vuonna Apuna ry järjestää joulun useamman sadan perheen kotiin sekä lahjat lapsille.Joka vuosi avustettavien määrä kasvaa joten aloitamme jouluruoka ja lahjaraha keräyksen nyt ajoissa jotta saamme kaikki toiveet toteutettua ja joulun varmistettua jokaiseen kotiin.

*Lahjatoivelista on tekeillä ja sen julkaisemme pian. Tänä vuonna toimitamme jouluruuat ja lahjat kotiin tai perheen omalla noudolla Joulun alusviikolla.

Miten voin auttaa?

Jouluruoka kassi sisältää kaikki jouluruuat, kinkusta, riisipuuroon aina pipareihin asti. Tämän takia paras tapa auttaa on rahalahjoitus. Näin ollen perheeseen ei mene ns tupla ruuat ja aikaisempien vuosien kokemuksella järjestämämme kassi on kaikista kattavin ja edullisin koska teemme niin ison tilauksen. Myöskin omatoiminen suora avustaminen joulun alla työllistää meitä turhaan joten paras tapa on lahjoittaa meille ja me hoidamme lahjoitukset perille. Näin varmistamme että kaikille tulee ihana joulu.Meille voi siis lahjoittaa rahaa, lahjoja, kinkkuja, kuusia, lahjakortteja yms.

Jos haluat lahjoittaa rahaa jouluruokiin tai lahjoihin on tilinumero (viesti: joululahja tai jouluruoka)

FI65 4405 0010 3869 39

Mobile pay 16690

Lupa numero: RA/2020/135

Asian numero: 2019/1158/Rabita

Lupa voimassa: 13.02.2020-12.02.2022

Helsingin, Itä-Uudenmaan ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten alueilla.

Joulu apua yritykseltä?

Jos sinulla on yritys ja haluatte tehdä joululahja keräystä tai lahjoitusta, laita meille sähköpostia apunary@gmail.com otsikolla LAHJAKERÄYSLISTA jotta voimme lähettää teille x pituisen lahjalistan toteuttettavaksi ja me toimitamme lahjat meidän kautta eteenpäin. Keräämme lahjat marraskuun ja joulukuun aikana. Emme pysty ottamaan avuntarjouksia vastaan enää vko 51 jälkeen koska tarvitsemme aikaa lahjojen toimittamiseen ja välistä jääneiden järjestämiseen. Joten olettehan ajoissa liikkeellä halutessasi auttaa.