Tarvitsen Apua

Ohjeet löydät Facebook sivuiltamme Apuna Ry Avustus, siellä on myös kansiot Annetaan ja tarvitaan, lippuja tapahtumiin, ruoka jaot, sekä paljon muuta hyödyllistä. Ohjeet avun hakemiseen löydät myös tästä.

Avunhakija, kirjoita vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla Apunary@gmail.com. Kerro hakemuksessa totuudenmukainen elämäntilanteesi, tulot ja menot euroina, tuet mitä saatte, ja perheenjäsenten iät ja koot sekä millaista apua toivotte. Myös kopio viimeisestä toimeentulotuki päätöksestä, jokaisesta sivusta, ellette saa toimeentulotukea, laittakaa kopio palkkakuitista sekä kopio kelan asiointipalvelun etusivulta, sieltä näkyy kaikki tuet mitä saatte. Ilmoittakaa jos teillä on ilmoitus/hakemus myös muualla.

Muistakaa myös kohtuus ja asioiden tärkeysjärjestys avunpyynnöissänne. Tarkoitus on auttaa arjessa selviämisessä pahimman hetken yli.Hakemuksessa tulee olla yhteystietosi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Avun pyynnöt tulee lähettää sähköpostiin apunary@gmail.com.

Jos elämäntilanteesi muuttuu, ilmoita meille.

Apua ei saa pyytää kolmannelle osapuolelle.Kaikki avunpyynnöt tulee pyytää henkilökohtaisesti ja oikealla nimellä. Julkaisemme perhe ilmoituksen Facebook sivuillamme, Perhe numerolla ja postinumerolla. Perhe numero ei ole tunnistettavissa. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, emmekä anna tietoja ulos kolmansille osapuolille .Perhe ilmoituksia (Facebook) ei saa olla muissa ryhmissä samaan aikaan, kun ilmoitus on meillä voimassa.