Seuraa meitä SoMessa!

4 days ago

Apuna Ry

🙏🏽❤️ ...

View on Facebook

3 weeks ago

Apuna Ry

Repost:

CrossFit Takomo
Vajaa pari viikkoa sitten täytettiin 5 vuotta. 🎂🥳⁣
Tänä vuonna haluttiin antaa hyvää eteenpäin ja otettiin synttäritreeniin pieni hyväntekeväisyyskampanja. Jokaisesta tehdystä leuasta, hyppyleuasta tai rengassoudusta kertyi 0,15€ summa hyväntekeväisyyteen @apunary :lle. Kokonaisuudessaan leukoja kertyi huikeat 4187 kappaletta ja kokonaissummaksi kertyi 628,05€ 👏👏👏 Laitettiin summa vielä tasanumeroksi ja kokonaissumma lahjoitukseen on 700€.⁣ 😇🙏

Iso kiitos kaikille, jotka olivat kerryttämässä pottia 🙏😇⁣
...

View on Facebook

2 months ago

Apuna Ry

Tiedättekö että yhden ruokajaon takana on valtava määrä hommaa jota ei ehkä osaa ihan edes ajatella. Pitää päätää jakopäivä ja toivoa sen osuvan monen liikkuvan osan kanssa yhteen.
Viikkoa ennen jakoa pitää tehdä ruokatilaus (mikä ei ole ilmaista vaan siitä maksetaan). Samaan aikaan kerätä, pyytää, toivoa että saadaan sen lisäksi lahjoituksena jakoon saatavia tuotteita. Usein näin käykin mutta ei läheskään aina. Pitää myös kerätä listaa vapaaehtoisista. Ruuanjako kysely pitää tehdä kuinka moni sitä tarvitsee ja tuleeko itse hakemaan vai viedäänkö se kotiin. Näiden tietojen listaaminen ja tripla tsekkaus. Jako päivää ennen listaaminen ja jakoaikataulujen suunnittelu sekä ajolistojen teko jotta se on mahdollisimman järkevää ja taloudellista ajamista.
Jako aamuna paikalle vähän ennen seitsemää. Vapaaehtoisista koostuva päivän ensimmäinen ryhmä joka kantaa kaiken ruuan sisään koska meillä ei ole lastauslaituria (toiveissa paikka jossa sellanen olisi 🙏🏽). Määrä on iso koska toimitus yleensä noin tuhannelle ihmisille. Siinä menee noin 1,5h. Aivan mieletön urakka. Tämän jälkeen vaihtuu osa porukasta ja tilalle tulee pakkaajat. Tänä aikana käytämme enimmäkseen samoja jotta tiivissä työskentelyssä ei olisi vaihtuvuus porukan kesken suurta ja tahti on tiukkaa. Kasseja noudetaan sekä kuljetetaan. Meillä on mieletön kuskien ajoporukla jotka tulevat Kontulaan, noutavat kassit ja ajavat ne perheille kotiin. Aivan uskomattoman upeaa hommaa koska alue on laaja, aikaa kuluu ja käytössä omat autot. Olemme saanneet Finnairin tekniikasta kaksi autoa lainaan koko tämän ruoka-ajon ajaksi ja emme olisi mitenkään tulleet toimeen ilman näitä laina-autoja. Päivä kestää yleensä aamu 06.45-18.00 loppusiivouksineen ja ilta menee vielä koneen äärellä. Seuraavalle päivälle jää vielä muutama toimitus koska aina on poikkeuksia mitä ei saada toimitettua ruokajako päivänä. Porukkaa kaiken kaikkiaan tänäänkin oli hommissa noin 40 ja vaikka päivä on pitkä ja raskas päättyy se joka kerta kysymykseen ”Milloin on seuraava jako?”
Nämä ihmiset kuvassa ja kaikki ne ihanat vapaaehtoiset kultaiset kantajat, pakkaajat ja kuskit joita ei kuvassa ole (n.140) ovat ihmisä joiden sydän on kultaa! ✨🤍 Kiitos
...

View on Facebook

2 months ago

Apuna Ry

Kiitos suuremmoisesta lahjoituksesta Coty Inc.vähävaraisille perheille.
#autameitäauttamaan
#apunary
#coty
...

View on Facebook