apuna-ry-logo

Tarvitsen apua

Kuinka voin pyytää apua?

Apua hakiessasi kirjoita meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai täytä alla oleva lomake. Kerro hakemuksessasi elämäntilanteestasi: tulot ja menot euroina, saamanne tuet, perheenjäsenten iät ja koot sekä millaista apua toivotte. Liitä mukaan kopio viimeisen toimeentulotukipäätöksen jokaisesta sivusta. Ellet saa toimeentulotukea, liitä mukaan kopiot palkkakuitista sekä yhteenveto teille maksettavista tuista Kelan asiointipalvelun etusivulta. Hakemuksesta tulee löytyä myös avunhakijan yhteystiedot, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Ilmoittakaa, mikäli olette hakemassa apua myös muualta.

Jokainen avunpyyntö tulee pyytää henkilökohtaisesti ja oikealla nimellä. Apua ei saa pyytää kolmannelle osapuolelle. Julkaisemme perheilmoituksen Facebook-sivuillamme, perhe-ja postinumerolla. Perhenumero ei ole tunnistettavissa. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Meillä voimassa olevia perheilmoituksia ei saa olla samaan aikaan muissa Facebook-ryhmissä. 

Pyydämme sinua muistamaan kohtuuden ja asioiden tärkeysjärjestyksen avunpyynnössä. Tarkoituksemme on auttaa arjessa selviämisessä pahimman hetken yli. Ilmoitathan meille myös, mikäli elämäntilanteesi muuttuu.

Ota yhteyttä

Täyttämällä hakemus

Täytä hakemuksen jokainen kohta huolella. Liitäthän hakemuksen liitteiksi kopio viimeisen toimeentulotukipäätöksen jokaisesta sivusta tai kopiot palkkakuitista sekä yhteenveto teille maksettavista Kelan tuista.