apuna-ry-logo

One Leasing Finland ja Apuna ry

Olemme pitkään puhuneet avustamisen eri muodoista ja siitä miten eri tavalla voi avustaa. Rahalahjoittaminen on helpoin, kätevin ja meille ehdottomasti se paras tapa koska näin me pystymme auttamaan juuri siinä missä sillä hetkellä on eniten tarvetta.

Avustustoiminta on kuitenkin paljon muutakin kuin ruuan ja vaatteen järjestäminen sitä tarvitsevalle. Iso osa ajasta kuluu myös avustusten hakemiseen lahjoittajalta sekä viemiseen niissä tilanteissa kuin avustettava ei itse syystä tai toisesta pääse itse paikan päälle hakemaan. Auto on siis ehdoton apuväline työssämme. 

Tämän takia olikin kuin lottovoitto kun saimme One Leasing Finlandilta yhteistyöauton kolmeksi kuukaudeksi käyttöömme. Täys sähköauto kuluttamatta ympäristöä ja mikä parasta myös sähkölataus kuuluu sopimukseen. Autolla tulee viikkotasolla keskimäärin noin 500km ajoja mikä tarkoittaa todella isoa helpotusta työmme tekemiselle. 

 

OLF: ”Halusimme tukea toimintaa ihan konkreettisesti , siksi luovutimme auton. Sähköauton valitsimme siksi että haluamme kaikessa toiminnassamme edistää vastuullista liikkumista. On hienoa nähdä, että lahjoituksia kuljetetaan perille nopeasti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti ” toimitusjohtaja Harri Toivonen toteaa.

Päivämme täyttyvät sähköposteihin vastaamisilla, avustusten jakamisella ja niiden hankinnoilla. Kirjanpitoon liittyvät hallinnolliset asiat ja palaverit vievät myös ison ajastamme kaiken muun lisäksi. Saamme myös nopeita ilmoituksia lahjoituksista mm ruokakaupoista joihin täytyy yleensä reagoida heti koska kyseessä on usein esim valmiin reseptikassien nouto ja niiden välittäminen perheille. Ilman autoa jäisi mm nämä lahjoitukset ja avustamiset toteuttamatta ja ruoka-avun sijaan tulisi vain hävikkiä. Myös lahjoitukset joiden saamiseksi on auto välttämätön sekä nopea reagointi mahdollistuu. 

OLF-tiimi on innolla mukana alkaneessa yhteistyössä ja tähyää jo tulevaisuuteen.
”Tarkoituksena on keskustella kokemuksista Apuna ry:n kanssa kolmen kuukauden kokeilun jälkeen. On tärkeää tietää, tarvitsevatko he tällaista apua jatkossakin vai voimmeko auttaa muilla tavoin. Se on meille kuitenkin selvää, että haluamme yrityksenä ja omalla osaamisellamme tukea apua tarvitsevia myös tulevaisuudessa”, Harri Toivonen pohtii.

Meillä on ihania yhteistyö kumppaneita ja siksi on ihana että avustamisen muodot ovat myös paljon muutakin kuin rahaa.

Kiitos One Leasing Finland tästä mielettömästä lahjoituksesta jonka avulla mahdollistatte meidän työn onnistumisen.